Unknown: mysqli::real_escape_string(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/berlagekvh.nl/webspace/httpdocs/berlagekvh.nl/system/library/db/mysqli.php on line 53Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/berlagekvh.nl/webspace/httpdocs/berlagekvh.nl/system/framework.php:42) in /var/www/vhosts/berlagekvh.nl/webspace/httpdocs/berlagekvh.nl/catalog/controller/startup/session.php on line 25Unknown: Automatic conversion of false to array is deprecated in /var/www/vhosts/berlagekvh.nl/webspace/httpdocs/berlagekvh.nl/catalog/controller/startup/startup.php on line 103Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/berlagekvh.nl/webspace/httpdocs/berlagekvh.nl/system/framework.php:42) in /var/www/vhosts/berlagekvh.nl/webspace/httpdocs/berlagekvh.nl/catalog/controller/startup/startup.php on line 107Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/berlagekvh.nl/webspace/httpdocs/berlagekvh.nl/system/framework.php:42) in /var/www/vhosts/berlagekvh.nl/webspace/httpdocs/berlagekvh.nl/catalog/controller/startup/startup.php on line 167 Moleskine

Moleskine

Moleskine
Een "klein"zwart notitieboekje met een grote geschiedenis. Het notitieboek dat al gebruikt werd door bijvoorbeeld Vincent van Gogh en Oscar Wilde.

Het begon allemaal met de kleinschalige productie door Franse boekbinders. In 1986 leek het einde van Moleskine te zijn gekomen, maar...een Milanese uitgever zag er toekomst in en bracht het boekje in 1998 terug op de markt.

En niet voor niets, want vandaag de dag is Moleskine razend populair! Het klassieke notitieboek, maar ook agenda`s, cahiers en logboeken in diverse maten en uitvoeringen.

Hier vind u de meest gangbare Moleskine notebooks. In onze winkel hebben wij ook de wat minder gangbare titels voor u op voorraad.


Zoekopdracht verfijnen

Moleskine Address book hardcover Large

Moleskine Address book hardcover Large

240 gelinieerde pagina's met gelamineerde alfabeth tabs13 x 21 cm..

18,90€ Excl. BTW: 15,62€

Moleskine Art Collection Hard Large Bullet

Moleskine Art Collection Hard Large Bullet

160 pagina's120 gr/m213 x 21 cminner pocketdubbel lint als bladwijzerideaal als bulletjournal of scr..

24,95€ Excl. BTW: 20,62€

Moleskine Art Collection Hard Large Sketchbook

Moleskine Art Collection Hard Large Sketchbook

104 pagina's blanco schetspapier165 gr / m213 x 21 cminner pocket..

22,90€ Excl. BTW: 18,93€

1 - 3 van 3 (1 pagina's)